Over ons

Durf jij het aan?

Rotterdam Dorst is een diaconaal platform in Rotterdam Noord. Wij geloven in een stad waar mensen gezien, gehoord en in hun kracht gezet worden. Waar er ruimte is voor hoop, liefde en gelijkwaardigheid.

Rotterdam Dorst is een oproep aan iedere Rotterdammer die vindt dat het anders kan. Of je nu zelf in de penarie zit, of juist energie krijgt van het helpen van anderen. Of je hier nu geboren bent, al langer meedoet of net aankomt. Een veerkrachtige stad bouwen we samen. Hoe beter wij in staat zijn elkaar te versterken, hoe mooier onze stad wordt!

Meer over onze diensten

Nieuwsgierig hoe jij kunt helpen?

© foto Sjaak Boot

Over ons

Rotterdam Dorst is een jong initiatief met stevige wortels. Wij zijn een platform, verbinder en katalysator van en voor diaconale initiatieven in Rotterdam Noord. Want wij geloven dat Jezus Christus mensen oproept om de zorg voor de kwetsbaren in onze samenleving op te pakken.

Rotterdam Dorst is een ‘doe-machine’. Een netwerk waarin we met en van elkaar leren. Hier experimenteren we met nieuwe werkvormen en zoeken we naar manieren om iedereen te betrekken bij de maatschappij.

Korte impressie

Werkgebied en deelnemers

Deelnemers

De groeiende kaart met onze deelnemers. Durf jij mee te doen?

Bekijk overzicht met alle deelnemers

Op google maps

Rotterdam Dorst. Voed de hoop!

Wil je meehelpen of heb je hulp nodig?