VacatureSocial media maker

Rotterdam Dorst

Rotterdam Dorst is hét diaconale platform aan de noordoostkant van het centrum van Rotterdam. Wij geloven in een stad waar mensen gezien, gehoord en in hun kracht gezet worden. Waar er ruimte is voor hoop, liefde en gelijkwaardigheid. Wij zijn een platform, verbinder en katalysator van en voor diaconale initiatieven in Rotterdam Noord. Want wij geloven dat Jezus Christus mensen oproept om de zorg voor de kwetsbaren in onze samenleving op te pakken.

Rotterdam Dorst is een ‘doe-machine’. Een netwerk waarin we met en van elkaar leren.
Hier experimenteren we met nieuwe werkvormen en zoeken we naar manieren om iedereen te betrekken bij de maatschappij. Rotterdam Dorst is een initiatief van de centrale diaconie van de hervormde kerk in Rotterdam-Centrum.

De vacature

Een van de belangrijkste succesfactoren voor Rotterdam Dorst is zichtbaarheid. Wijkbewoners, professionele hulpverleners en potentiële vrijwilligers moeten ons weten te vinden. Naast de website zijn social-media daarvoor enorm belangrijk. Daarom zijn we op zoek naar social-media enthousiasteling. Iemand die aandacht weet te creëren voor het diaconale platform en er voor zorgt dat de drempel om deel te nemen zo laag mogelijk wordt.

Wat we vragen:

  • Basiskennis van social-media dan wel de bereidheid je hierin te verdiepen.
  • Het neerzetten van Rotterdam Dorst op de belangrijkste sociale platforms.
  • Commitment om wekelijks ca. een uurtje te besteden om aangeleverde content te plaatsen.
  • Affiniteit met de missie en het werk van Rotterdam Dorst.

Wat we bieden:

Een salaris kunnen we je helaas niet bieden. Maar wel:

  • Een plek om jouw kennis en ervaring in te zetten voor iets dat werkelijk verschil maakt in het leven van kwetsbare wijkbewoners.
  • Samenwerking met een enthousiast team (Rosemarie en Jan-Willem van communicatiebureau NEAR, filmmaker Juliën Hoogland en Fred Kappinga, coördinator van Rotterdam Dorst)
  • Indien gewenst een vrijwilligersovereenkomst.

Meer weten?

Aarzel niet en bel of mail Fred Kappinga, coördinator van Rotterdam Dorst:
fred@rotterdamdorst.nl / 06-21212726.

← Terug naar de lijst