VacatureKappers / kapsters

The Innercity Project

Rotterdam Dorst is hét diaconale platform aan de noordoostkant van het centrum van Rotterdam. Wij geloven in een stad waar mensen gezien, gehoord en in hun kracht gezet worden. Waar er ruimte is voor hoop, liefde en gelijkwaardigheid. Een van de samenwerkingspartners van Rotterdam Dorst is The Innercity Project.

The Innercity Project bestaat uit een groep samenwerkende christenen uit allerlei kerken die klaar staan voor de meest kwetsbaren van Rotterdam. We bieden een luisterend oor, een kop koffie, een beschutte huiskamer en een warme maaltijd aan medemensen in moeilijke omstandigheden. Op de woensdagen is er een warme maaltijd en een Bijbelse overdenking. Op de donderdag is er een inloopavond voor een luisterend oor, een kop koffie of thee, een broodje en een spelletje. Drie à viermaal per jaar komen er op de inloopavond een aantal kappers om het haar van onze gasten te knippen. Dat wordt enorm gewaardeerd.

De vacature

Wij zoeken kappers/kapsters die het leuk vinden om het haar van onze gasten te knippen. Hiervoor kom je drie of vier keer per jaar naar een TIP-inloopavond, op donderdagavond van 19:30 tot 22:00 in Wijkgebouw De Bron, Vondelweg 254 in Rotterdam (Kralingen-Crooswijk, nabij Oostplein)

Wat we vragen:

Kappers, kapsters thuiskappers en hobbykappers met een sociaal bewogen hart voor je medemens- wie dat ook is.
Commitment om 3 of 4 x per jaar op donderdagavond van 19:30 - 22:00 uur onze gasten te knippen op nader te bepalen data.
Een mensgerichte houding met respect voor verschillende sociale, culturele en religieuze achtergronden.
Geduld, incasseringsvermogen en diaconale liefde voor mensen aan de rand van de samenleving.

Wat we bieden:

Een onvergetelijke ervaring om je in te zetten voor je medemens die een steuntje nodig heeft. Je maakt onze gasten heel blij en wordt een (positief) stukje in hun leven!

Meer weten?

Aarzel niet en bel of mail met Barbera Keijzer, coördinator vrijwilligers TIP op 06-51811135 of barberakeijzer@gmail.com.

← Terug naar de lijst